Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Retour

Offre d'emploi Koch (w/m) à Soleure

Koch (w/m)

Restauration / Hôtellerie / Tourisme
  • Fixe - Temps plein
  • Référence : INT-086275
  • Partager:

Détails

  • Région Soleure
  • Type de contrat Fixe - Temps plein
  • Secteur d'activité Restauration / Hôtellerie / Tourisme

Introduction

Hotelis zählt zu den führenden Schweizer Unternehmen in der Vermittlung von Dauer- und Temporär Stellen in der Hotellerie, Restauration und Gemeinschaftsgastronomie.
Für einen unserer bemerkenswerten Kunden, erfolgreich tätig in der Gemeinschaftsgastronomie in Olten, rekrutieren wir per kommenden Mai, eine/n
    
                                                                     Koch (w/m)

Description de la mission


Die Hauptaufgaben in dieser Position umfassen das Zubereiten von Mahlzeiten gemäß den vorgegebenen Menüs und Rezepten. Darüber hinaus ist die Planung und Organisation der Arbeitsabläufe in der Küche wichtig, um einen reibungslosen Betrieb sicherzustellen. Ein weiterer Schwerpunkt liegt auf der Einhaltung von strengen Hygiene- und Sicherheitsvorschriften während der Arbeitszeit. Dazu gehört auch die Überwachung der Lagerbestände und die rechtzeitige Bestellung von Lebensmitteln und Küchenutensilien, um einen unterbrechungsfreien Betrieb zu gewährleisten.


Profil attendu

Sie haben umfangreiche Erfahrung als Koch in einer vergleichbaren Position und beherrschen verschiedene Küchentechniken und Kochstile. Ihre Teamfähigkeit und Kommunikationsfähigkeiten tragen zu Ihrer Expertise bei. Die Arbeitszeiten sind in der Regel durchgehend, von Montag bis Freitag.



Sind Sie interessiert?
Wir freuen uns über Ihre Bewerbung, die in voller Diskretion behandelt wird.


Informations

  • Agence HOTELIS - BERN
  • Publié le 2 mai 2025
  • ConsultantChantal WITZ